attachments not appearing in post but are in the preview

Since Opentools.de has now gone away I've created this forum to house FAQs and support for this mod in phpBB2.

Moderator: Experts

Locked
ch7
Posts: 7
Joined: Fri Jul 13, 2007 4:31 am

attachments not appearing in post but are in the preview

Post by ch7 »

i have installed this and it worked fine for a bit.
i am now recieving a problem now that none of the attachments are apearing in the forum. you can see them if you preview your message but when you post nothing appears! anyone got any ideas?
oh and also i had trouble allowing uploads of other file other than .jpg's kept coming up with errors

BTW i am new with forums so please help i am completely lost.

DavidIQ
Site Admin
Posts: 605
Joined: Thu Sep 07, 2006 4:31 pm
Location: Earth
Contact:

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by DavidIQ »

What else have you installed?

ch7
Posts: 7
Joined: Fri Jul 13, 2007 4:31 am

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by ch7 »

i do not remember installing anything after adding the attacment mod. it was all before

i have installed the
photo album hack
spoiler hack
mp3 player hack
hack to play googlevideo and youtube videos
and your attacment hack.

do you need to see the files/ code and if so which files. thanks
i am using phpBB 2.0.22 + Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.

i have never been able to upload any other fiels other than picture files. since i installed the attacment hack.

DavidIQ
Site Admin
Posts: 605
Joined: Thu Sep 07, 2006 4:31 pm
Location: Earth
Contact:

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by DavidIQ »

If you switched your template to Cobalt you'll need to verify the edit to viewtopic_body.tpl and if that's in the correct place then check viewtopic.php

ch7
Posts: 7
Joined: Fri Jul 13, 2007 4:31 am

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by ch7 »

it is switched to the right thing, but im not entirely sure what you mean by "verify the edit" i know the two files are there and in the right place. as to what they mean i dont know. i am quite new to making my own forum and still trying to learn what all the bits are.

DavidIQ
Site Admin
Posts: 605
Joined: Thu Sep 07, 2006 4:31 pm
Location: Earth
Contact:

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by DavidIQ »

Then you haven't looked at docs/install.txt. You'll need to edit your template files for this mod.

ch7
Posts: 7
Joined: Fri Jul 13, 2007 4:31 am

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by ch7 »

i did read that and done what was required but still having problems

DavidIQ
Site Admin
Posts: 605
Joined: Thu Sep 07, 2006 4:31 pm
Location: Earth
Contact:

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by DavidIQ »

Then I'll need a link to your forum.

ch7
Posts: 7
Joined: Fri Jul 13, 2007 4:31 am

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by ch7 »

sent pm let me know if you need to see any files

DavidIQ
Site Admin
Posts: 605
Joined: Thu Sep 07, 2006 4:31 pm
Location: Earth
Contact:

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by DavidIQ »

Save your viewtopic.php as viewtopic.txt and attach on here so I can take a look.

ch7
Posts: 7
Joined: Fri Jul 13, 2007 4:31 am

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by ch7 »

not sure how many viewtopics there are but this is from the root of the forum
Attachments
viewtopic.txt
(45.18 KiB) Downloaded 390 times

DavidIQ
Site Admin
Posts: 605
Joined: Thu Sep 07, 2006 4:31 pm
Location: Earth
Contact:

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by DavidIQ »

You attached the correct one. However...none of the attachment mod edits are on it. Replace it with the attached file of course renaming it viewtopic.php first.
Attachments
viewtopic.txt
Rename to viewtopic.php and replace yours.
(44.25 KiB) Downloaded 381 times

ch7
Posts: 7
Joined: Fri Jul 13, 2007 4:31 am

Re: attachments not appearing in post but are in the preview

Post by ch7 »

Fantasic. It All Seems To Work Fine. Thanks Alot. I Did Change All The Edits But I Cant Have Saved The FIle Properly Or Got Changed When Uploading

Locked